Retourneren

Heeft u te veel pakken besteld of toch niet het juiste design gekozen, dan kunt u de pakken binnen 14 dagen retourneren. Lees hieronder meer over de procedure en onze voorwaarden.

Voorwaarden en procedure

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten bij orders onder de 100m2, gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Tarieven voor het retourneren van de producten kunt u opvragen bij uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via info@petersstoffering.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bel mij terug

15% korting op onze PVC vloeren

X
× Hoe kan ik je helpen?